Aktiviraj pristupačnost
Operativni program za pomorstvo i ribarstvoEuropski strukturni i investicijski fondovi

"Društveni centar Gradac"

"Društveni centar Gradac"


Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014-2020.

Korisnik projekta je Udruga „Mladi svijet“.

 

Općina Gradac je jedan od partnera projekta „Društvenog centra Gradac“ uz osnovnu školu Gradac, Općinsku knjižnicu Hrvatska sloga Gradac, Ženski pjevački zbor Gradac, Uresno društvo Gradac, Hrvatsko planinarsko društvo „Adrion“- Gradac.

 

Cilj Društvenog centara Gradac je podizanje kvalitete života u zajednici kroz prostor u kojem će se širiti postojeći i razvijati novi programi od interesa za opće dobro.

 

Kroz projekt „Društveni centar Gradac“ koji traje 24 mjeseca, razvit će se ukupno 17 programa;

-dnevni boravak za osobe starije životne dobi koji će uključivati informatičke radionice, radionice mentalnog zdravlja, tjelovježbu, umjetničko-kulturne radionice, ples
-osposobljavanja za različite skupine stanovništva: engleski jezik, talijanski jezik, informatika
-radionice za djecu i mlade: kreativno-ekološke radionice, ples, društvene igre, tribine o potrebama u lokalnoj zajednici.

 

 Očekivani rezultat će dovesti do značajnih promjena na lokalnom nivou ponajprije u kontekstu institucionalnog i strukturiranog pristupa razvoju društvenih sadržaja i događaja. Poboljšat će se kvaliteta života na području općine, te će se stvoriti preduvjeti za život i povratak mladih i mladih obitelji u općini Gradac.

 

Ukupna vrijednost projeka: 1.119.744,59 kn
Iznos koji finacira EU: 1.119.744,59 kn
Razdoblje provedbe projekta: 29. svibnja 2019.- 29. svibnja 2022.
Kontakt osoba: Izabela Karamatić
Tel: 021/ 697 601
e-mail: drustvenicentar@opcinagradac.hr

 


Pošaljite nam upit

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.