Projekti

  • Početna
  • .
  • Društvene djelatnosti
  • .
  • Projekti

Projekti


GRADAC ZA MLADE OBITELJI

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog Fonda.

Općina Gradac nositelj je projekta „GRADAC za mlade obitelji”, a koji je financiran u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Partner projekta je Dječji vrtić Gradac.
Cilj projekta je unapređenje usluge ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja što će se postići produljenjem rada vrtića i integriranjem dodatnih programa u redovan program vrtića. Ove mjere i usluge zadovoljit će potrebe obitelji s djecom rane i predškolske dobi. 
Projekt traje ukupno 30 mjeseci, te je putem projekta omogućen 10-satni boravak djece u vrtiću uz uvođenje dodatnih programa (engleski jezik, sportski program i glazbeni program) koji su besplatni za svu djecu bez obzira da li su uključeni u 10-satni boravak ili ne. Putem projekta zaposlit će se 5 novih osoba, dvije odgojiteljice i tri stručna suradnika. Dosada je u Dječjem vrtiću „Gradac“ postojao samo 6-satni boravak djece, tj. radno vrijeme je bilo do 13 h te smo ovim projektom omogućili rad vrtića do 17 h što je od velike važnosti za mlade obitelji iz općine Gradac. Jedna od projektnih aktivnosti je i opremanje vrtića didaktičkim igračkama, namještajem, opremom za kuhinju itd.
Očekivani rezultati projekta su podizanje sadržajne kvalitete usluge u Dječjem vrtiću uvođenjem posebnih programa, ali i adekvatno opremanje prostora za odvijanje razvijenih programa.
Ukupna vrijednost projekta: 1.183.690,70 HRK
Iznos koji financira EU: 1.183.690,70 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 17.srpnja 2018. – 17. siječnja 2021.
Kontakt osoba: Iva Vujčić (+385 (0)21 697-601 )
 
 
Gradac za mlade obitelji

Dokumenti
Pošaljite nam upit
captcha

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.