gradac brist podaca zaostrog drvenik

Novosti

XV športske igre invalida Domovinskog rata HVO Herceg Bosne

XV športske igre invalida Domovinskog rata HVO Herceg Bosne Objavljeno 22.9.14. 20. i 21. rujna 2014. u Drveniku su održane XV športske igre invalida Domovinskog rata HVO Herceg Bosne. U ime domaćina sudionike natjecanja pozdravio je načelnik općine Gradac Ivo Kosović. Pozdravne riječi uputio je i predsjednik Hvidre Herceg Bosne Dragan Radić, a igre otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je istodobno i pokrovitelj igara.

Izabran dobavljač električne energije Objavljeno 15.9.14. Izabran dobavljač električne energije U postupku javne nabave povjerenstvo Općine Gradac je 20. 08. 2014. godine izvršilo odabir najpovoljnijeg ponuđača za opskrbu električnom energijom. Tako je, nakon otvaranje ponuda od 25.07.2014., kojim su utvrđena dva ponuđača, dovršen otvoreni postupak javne nabave i izabran je najpovoljniji ponuđač: tvrtka Proenergy iz Zagreba, I. Marohnića 1, koja je istaknula najnižu ponudbenu cijenu od 276.996,41 kn. Ugovor se odnosi na razdoblje od 1. rujna ove godine, na rok od godinu dana.     

Ivan Kosović

Otkrivene biste velikanima iz Brista Objavljeno 13.9.14. Brist je malo mjesto ali jedinstveno u svijetu po tome što je dao nekoliko velikana. Uz nenadmašivog fra Andriju kačića Miošića tu su se rodili i Srećko Dijana, Ivan Miošić i Mladen Veža kojima su u subotu, 13.09.2014, a na inicijativu Rajka Marušića i uz veliku pomoć općine Gradac, u školskom vrtu u Bristu otkrivena poprsja - biste. 

Obavijesti općine Gradac od 12. rujna 2014. godine Objavljeno 12.9.14.  1. Započinje naplata grobne naknade     Sukladno odredbama Zakona o grobljima, Odluke o grobljima i Odluke o visini godišnje grobne naknade, Oćina Gradac polovinom rujna ovegodine započinje s naplatom gorbne naknade, popularno zvane "grobarina". Ovim odlukama

VK Gradac 2014

Kraj vaterpolo sezone Objavljeno 27.8.14.  Kraj još jedne uspješne vaterpolo sezone za VK Gradac (na tri održana međunarodna turnira VK Gradac se okitio broncom i dva puta zlatom) ali i kraj još jednog lijepog druženja. Škola zove

Koncert u Zaostrogu

Koncert u Zaostrogu Objavljeno 03.8.14.  Donosimo Vam nekoliko fotografija iz Zaostroga, gdje se održala fešta povodom Gospe od Anđela, a u Franjevačkom samostanu koncert dalmatinske glazbe i promocija pjesme "More moje" u izvedbi klape "Kačić" Gradac.