gradac brist podaca zaostrog drvenik

Novosti

ST kitonja

Održan međunarodni ljetni karneval Objavljeno 13.7.14. Održan je međunarodni ljetni karneval Gradac 2014. Vesela povorka se kretala od hotela "Sunce" do hotela "Laguna" gdje se plesalo do kasno u noć, te unijela radost na ulice Gradca. Ljetni karneval je ove godine bio međunarodnog karaktera, a kao i do sada organizirala ga je Maškarska udruga "Krnjeval" Brist uz pokroviteljstvo Općine Gradac.

ugledni strani gosti protiv TE Ploče

Ugledni strani gosti peticijom protiv TE Ploče Objavljeno 10.7.14. Na informacije o inicijativama za gradnju TE Ploče ovih dana s nevjericom reagiraju mnogi ugledni gosti općine Gradac, a članovi Dalmatinsko – njemačke udruge za plastičnu i estetsku kirurgiju (Dalmatinisch – Deutschen Vereinigung fur Plastiche und Aesteticshe Chirurgie) i posebnom izjavom i peticijom.

Obavijest Objavljeno 08.7.14.  O  B  A  V  I  J  E  S  T          OBAVJEŠTAVAJU SE SVI KORISNICI KOJIMA JE OPĆINA GRADAC ODOBRILA PARKING MJESTA NA PODRUČJU OPĆINE GRADAC, A NISU IH PLATILI PARKING SLUŽBI I NISU PREUZELI KARTICE ZA ISTA, DA ĆE TO BITI MOGUĆE URADITI ISKLJUČIVO DO SUBOTE 12. SRPNJA 2014. GODINE.      NAKON TOG DATUMA (12.07.2014.) ODOBRENJA OPĆINE GRADAC BEZ PLAĆENE KARTICE PRESTAJU VAŽITI I PREDMETNA PARKING MJESTA ĆE BITI SLOBODNA ZA PRODAJU DRUGIM KORISNICIMA.

Drvenik

VIDEO: Drvenik očima turista Objavljeno 04.7.14. Turizam je osnovna gospodarska djelatnost Gradca, a gosti naše rivijere naši najbolji promotori. Evo kako izgleda Drvenik 2014 iz kamere slovačkog gosta.

Međunarodna škola vaterpola i plivanja Gradac 2014

Međunarodna škola plivanja i vaterpola "Gradac" Objavljeno 29.6.14. Dvanaestu godinu za redom, na plivalištu Soline, uz financijsku pomoć Općine Gradac, a u organizaciju VK "GRADAC", školu plivanja i vaterpola tijekom ljetnih mjeseci pohađa oko 70 polaznika iz Gradca, Brista ali i iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Češke i Slovačke koji za vrijeme ljeta borave u svojim kućama na području Općine Gradac.

Brist

Dovršen dio kanalizacije na Paklinama Objavljeno 25.6.14. Prije nekoliko dana u Bristu je, na predjelu Pakline, dovršen dio mjesne kanalizacije, čime je oko 25 domaćinstava priključeno na javnu kanalizacijsku mrežu.