gradac brist podaca zaostrog drvenik

Novosti

KVP "Kupele" - VK "Gradac"

Mješoviti vaterpolo u Gradcu Objavljeno 27.7.14. U prijateljski posjet vaterpolo klubu "Gradac" došlo je više od 20 članica ženskog KVP "Kupele" Pieštany - SVK (Slovačka) u uzrasnoj dobi od 10-16 godina koje svakodnevno treniraju na plivalištu Soline u Gradcu. Do sada je odigrano više prijateljskih utakmica s VK "Gradac".

Klapa "Kačić"

More moje, promotivni spot TZ Gradac Objavljeno 25.7.14. Pjesma "More moje" za koju je u Gradcu, Bristu, Podaci i Zaostrogu snimljen spot konačno je ugledao svjetlo dana. Spot je ujedno promotivni spot Turističke zajednice općine Gradac čije je snimanje financirano sredstvima TZ općine Gradac i općine Gradac. Klapa "Kačić" sa ovom pjesmom otvara ovogodišnji Opuzenski festival 08. kolovoza 2014. godine.

sv. Ilija - Gradac

sv. Ilija - Gradac Objavljeno 24.7.14. Neposredno iznad Gradca na planini Grabovici nalazi se vrh Sveti Ilija sa 773 m nadmorske visine. Sa vrha se pruža predivan pogled na Baćinska jezera, poluotok Pelješac, Korčulu, Mjlet i Hvar, kao i na Gradac i cijelu općinu Gradac.

Ribarska noć u Drveniku u Gornjoj vali

Ljetna događanja Objavljeno 22.7.14. Ovih ljetnih dana Rivijera Gradac obiluje događanjima kojima se turisti i domaćini zabavljaju u svim mjestima na području Općine. Evo fotografija samo nekih od zabavnih programa iz  proteklih dana. Ribarska noć u Drveniku u Gornjoj vali, fešta u Bristu, te smotra oldtimera u Drveniku i Gradcu. Uz to vas pozivamo da nam se pridružite na facebook stranici Gradca. https://www.facebook.com/OpcinaGradac

Sajam-Gundevaj-Srpanj-2014-01

Sajam domaćih proizvoda i zanata Objavljeno 19.7.14. U Gradcu je, u organizaciji Ekološke udruge "Gundevaj" iz Gradca, predio Kvartir i Stari porat, održan sajam domaćih proizvoda i zanata. Isti je, između ostalih sponzora, financiran i sredstvima Općine Gradac. Uživajte u slikama koje vam donosimo s tog događaja

Sa snimanja spota "More moje" klape "Kačić"

Snima se spot promotivne pjesme "More moje" TZ Gradac Objavljeno 16.7.14. Donosimo vam nekoliko sličica sa snimanja spota klape "Kačić" za pjesmu "More moje" koja je ujedno i promotivna pjesma TZ općine Gradac i čije je snimanje financirano sredstvima TZ općine Gradac i općine Gradac.