gradac brist podaca zaostrog drvenik

Novosti

Obavijesti općine Gradac od 12. rujna 2014. godine Objavljeno 12.9.14.  1. Započinje naplata grobne naknade     Sukladno odredbama Zakona o grobljima, Odluke o grobljima i Odluke o visini godišnje grobne naknade, Oćina Gradac polovinom rujna ovegodine započinje s naplatom gorbne naknade, popularno zvane "grobarina". Ovim odlukama

VK Gradac 2014

Kraj vaterpolo sezone Objavljeno 27.8.14.  Kraj još jedne uspješne vaterpolo sezone za VK Gradac (na tri održana međunarodna turnira VK Gradac se okitio broncom i dva puta zlatom) ali i kraj još jednog lijepog druženja. Škola zove

Koncert u Zaostrogu

Koncert u Zaostrogu Objavljeno 03.8.14.  Donosimo Vam nekoliko fotografija iz Zaostroga, gdje se održala fešta povodom Gospe od Anđela, a u Franjevačkom samostanu koncert dalmatinske glazbe i promocija pjesme "More moje" u izvedbi klape "Kačić" Gradac. 

Brujetijada Gradac

Brujetijada Objavljeno 03.8.14. U organizaciji Ekološke udruge "Gundevaj" Gradac i uz pomoć brojnih sponzora od kojih je jedan Općina Gradac, po drugi put održana je noć brujeta ili brujetijada u kojoj je učestvovalo 15 ekipa sa Makarskog primorja i Doline Neretve.

Dobrovoljno darivanje krvi

Dobrovoljno darivanje krvi Objavljeno 29.7.14.  U prostorijama doma zdravlja Gradac je održana druga ovogodišnja akcija dragovoljnog darivanja krvi . Istu je organizirao Klub DDK općine Gradac koji na našem području djeluje više od 20 godina. Aktualni predsjednik Kluba DDK Darko Kačić Miošić posebno je istakao da je ponosan što se od početka godine u Klub uključilo 15-tak novih, većinom mladih davatelja. 

KVP "Kupele" - VK "Gradac"

Mješoviti vaterpolo u Gradcu Objavljeno 27.7.14. U prijateljski posjet vaterpolo klubu "Gradac" došlo je više od 20 članica ženskog KVP "Kupele" Pieštany - SVK (Slovačka) u uzrasnoj dobi od 10-16 godina koje svakodnevno treniraju na plivalištu Soline u Gradcu. Do sada je odigrano više prijateljskih utakmica s VK "Gradac".