gradac brist podaca zaostrog drvenik

Novosti

pečet sv Ilije

Vraćen pečet sv Ilije Objavljeno 16.7.14. Prije mjesec dana "nestao" je pečet sa vrha Sv. Ilija . Velika je vjerovatnost da je usred nevremena udarom groma odlomljen komad kamena na kojem se nalazio . Planinari iz Varaždina pronašli su odlomljeni dio sa pečetom i spletom okolnosti odnijeli u Varaždin .

ST kitonja

Održan međunarodni ljetni karneval Objavljeno 13.7.14. Održan je međunarodni ljetni karneval Gradac 2014. Vesela povorka se kretala od hotela "Sunce" do hotela "Laguna" gdje se plesalo do kasno u noć, te unijela radost na ulice Gradca. Ljetni karneval je ove godine bio međunarodnog karaktera, a kao i do sada organizirala ga je Maškarska udruga "Krnjeval" Brist uz pokroviteljstvo Općine Gradac.

ugledni strani gosti protiv TE Ploče

Ugledni strani gosti peticijom protiv TE Ploče Objavljeno 10.7.14. Na informacije o inicijativama za gradnju TE Ploče ovih dana s nevjericom reagiraju mnogi ugledni gosti općine Gradac, a članovi Dalmatinsko – njemačke udruge za plastičnu i estetsku kirurgiju (Dalmatinisch – Deutschen Vereinigung fur Plastiche und Aesteticshe Chirurgie) i posebnom izjavom i peticijom.

Obavijest Objavljeno 08.7.14.  O  B  A  V  I  J  E  S  T          OBAVJEŠTAVAJU SE SVI KORISNICI KOJIMA JE OPĆINA GRADAC ODOBRILA PARKING MJESTA NA PODRUČJU OPĆINE GRADAC, A NISU IH PLATILI PARKING SLUŽBI I NISU PREUZELI KARTICE ZA ISTA, DA ĆE TO BITI MOGUĆE URADITI ISKLJUČIVO DO SUBOTE 12. SRPNJA 2014. GODINE.      NAKON TOG DATUMA (12.07.2014.) ODOBRENJA OPĆINE GRADAC BEZ PLAĆENE KARTICE PRESTAJU VAŽITI I PREDMETNA PARKING MJESTA ĆE BITI SLOBODNA ZA PRODAJU DRUGIM KORISNICIMA.

Drvenik

VIDEO: Drvenik očima turista Objavljeno 04.7.14. Turizam je osnovna gospodarska djelatnost Gradca, a gosti naše rivijere naši najbolji promotori. Evo kako izgleda Drvenik 2014 iz kamere slovačkog gosta.

Međunarodna škola vaterpola i plivanja Gradac 2014

Međunarodna škola plivanja i vaterpola "Gradac" Objavljeno 29.6.14. Dvanaestu godinu za redom, na plivalištu Soline, uz financijsku pomoć Općine Gradac, a u organizaciju VK "GRADAC", školu plivanja i vaterpola tijekom ljetnih mjeseci pohađa oko 70 polaznika iz Gradca, Brista ali i iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Češke i Slovačke koji za vrijeme ljeta borave u svojim kućama na području Općine Gradac.